Діти пільгових категорій Наталинської територіальної громади відвідали театралізовані новорічні вистави та концерти у Харківському обласному палаці дитячої та юнацької творчості

  • 404

Кожна дитина з нетерпінням чекає свята Нового Року. Ялинка, подарунки, здійснення мрії, святковий настрій - із такими словами у більшості людей асоціюється новорічне свято. Мабуть, кожен хотів би, щоб цей Новий рік пройшов незабутньо, чарівно, неповторно… Всі люди в душі є мрійниками. Кажуть, якщо в Новий рік загадати бажання – воно обов’язково здійсниться.

Не обминув радісний, святковий настрій і дітей пільгових категорій Наталинської громади, адже Новий рік - це свято, коли чудеса трапляються кожну хвилину. Всі діти з нетерпінням чекають дня, коли до них завітає чарівна Новорічна казка зі Святим Миколаєм, Дідом Морозом, подарунками, яскраво-казковою виставою, та, звичайно ж, веселим хороводом навколо красуні-ялинки.

Тож дітям пільгових категорій нашої громади Наталинська сільська рада подарувала новорічне диво – вони відвідали театралізовані вистави та концерти до Дня Святого Миколая та Нового року, які відбулися у Харківському обласному палаці дитячої та юнацької творчості. Діти отримали масу позитиву та незабутніх приємних передноворічних вражень.

Саме у новорічні свята і трапляються дива, здійснюються заповітні бажання. Дуже приємно, що ми змогли подарувати дітям пільгових категорій настрій і новорічну казку! Адже вони щиро вірять в чудеса, тож нехай ці дива стають реальністю!

Фото без опису