У Наталинському ліцеї відбувся яскравий новорічний концерт

  • 470

Для мешканців нашої громади свято Нового року особливо радісне та довгоочікуване. Його чекають усі без виключення. Святкування Нового року поєднує в собі найрадісніші почуття миру, любові і взаєморозуміння. Це свято асоціюється з новими починаннями, безліччю подарунків, здійсненням заповітних бажань.

Веселим новорічним дзвоном прокотилася хвиля святкових заходів по Наталинській громаді.

28 грудня в актовій залі Наталинського ліцею панував піднесений настрій - відбувся яскравий святковий концерт, який налаштував глядачів на новорічну чарівну хвилю, подарувавши масу позитиву і зарядивши енергією на весь майбутній рік. Розпочалось новорічне свято зі слів привітань очільниці Наталинської територіальної громади, віце-президента Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олени Третяк: «Рік, що завершується, збагатив нас новим досвідом, надав можливість створити всі умови для подальшого розвитку Наталинської громади, адже він був насиченим подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями. Тож нехай новий рік стане наступним важливим етапом у реалізації тих перетворень, які ми здійснюємо сьогодні! Хай 2022 рік буде щасливим і успішним для кожного з нас, для нашої громади і для всієї країни! Нехай новорічні світлі свята сповнять ваші серця радістю і новою надією, принесуть у кожну родину мир і злагоду, добробут і затишок! Зичу вам та вашим родинам міцного здоров'я, щастя, успіхів, здійснення мрій і сподівань!»

Новорічними вікторинами, піснями, танцями, поздоровленнями та побажаннями місцеві артисти вітали присутніх на святковому дійстві – концертна програма налаштувала глядачів на казкову атмосферу, знайому усім з дитинства. З пісенними новорічними вітаннями виступали ансамбль «Мелодія» Наталинського сільського будинку культури, сестри Герасименко, Владислава Стовбиренко та Тетяна Кравчук, а запальними танцями публіку розважав танцювальний колектив «Тандем» Наталинського ліцею. Присутні у залі щедро радували оплесками артистів та були вдячні їм за незабутні емоції.

Свято промайнуло непомітно, а глядачі отримали масу задоволення та святковий передноворічний настрій.

З прийдешніми новорічними святами, громадо!

Фото без опису