Допомога погорільцю

  • 603

Інколи людина потрапляє у такі життєві обставини, з яких вибратися самостійно не в змозі. Тоді на допомогу приходить місцева влада.

17 березня 2022 року у мешканця села Попівка сталося лихо – у його будинку відбулася пожежа. Вогонь знищив геть усі особисті речі пана Сергія, пожежею пошкоджено вікна, двері, стелю, стіни. Будинок, на жаль, відновленню не підлягає. Внаслідок нещасного випадку власник будинку був травмований та потрапив у реанімаційне відділення Красноградської ЦРЛ.

Наталинська сільська рада не залишилася осторонь, узявши ситуацію на контроль, – пану Сергію надано одноразову матеріальну допомогу внаслідок виникнення надзвичайної ситуації. Крім того, сільська рада у тандемі з Попівським старостинським округом допомогли погорільцю харчами, одягом, подушками, ковдрами та іншими предметами першої необхідності. Наразі постраждалого у пожежі забезпечено тимчасовим житлом.

Наталинська сільська рада цінує кожного мешканця громади, адже разом ми – сила та одна велика команда, яка здолає всі перепони на шляху до сталого розвитку та перемоги!

Фото без опису