Вітання Наталинського сільського голови, віце-президента Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олени Третяк з нагоди Дня працівників ветеринарної медицини

  • 328

Шановні працівники ветеринарної медицини, прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята - Дня працівників ветеринарної медицини!

Визнання цього професійного свята на державному рівні - це свідчення шани і поваги до вашої самовідданої праці, яка вкрай необхідна нашому суспільству. Підтримка благополучної епізоотичної ситуації в країні, забезпечення ветеринарно-санітарного контролю якості сільськогосподарської продукції сприяють збереженню життя і здоров’я наших громадян, розвитку тваринництва в Україні, поліпшують добробут держави в цілому.

Забезпечуючи профілактику, діагностику та лікування тварин, гарантії якості та безпеки агропромислової продукції, ви відвертаєте загрозу для життя та здоров’я мешканців нашої громади.

Бажаю вам, вашим рідним і близьким міцного здоров’я, родинного затишку, добра і злагоди, миру і процвітання, успіхів у здійсненні намічених планів! Хай усе добре, зроблене з душею і натхненням, повертається сторицею! Миру вам!

З повагою - Наталинський сільський голова, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена Третяк

Фото без опису