Наталинська сільська рада придбала квартиру для дитини, позбавленої батьківського піклування

  • 569

Навіть у такі непрості для країни часи забезпечення громадян України житлом наразі є актуальним питанням. Водночас особливе занепокоєння викликають випадки, коли під загрозою залишитися на вулиці опиняється одна із найбільш вразливих категорій осіб – діти, позбавлені батьківського піклування та діти-сироти.

Незважаючи на воєнний стан, Наталинська сільська влада ані на мить не припиняє піклуватися та докладати зусиль, аби забезпечити власним житлом цю категорію громадян.

Так, за рішенням місцевої комісії Дмитру Полупану – дитині, позбавленій батьківського піклування, що перебуває на квартирному обліку при виконавчому комітеті Наталинської сільської ради, в порядку черговості було виділено грошову компенсацію за належні для отримання житлові приміщення за рахунок субвенції з державного бюджету. Тож сьогодні, 12 серпня, щасливий власник отримав ключі від довгоочікуваної нерухомості – власної квартири!

Це радісна новина для нашої громади, адже перипетії з придбанням даного житла тривали упродовж кількох місяців, так як повномасштабна війна в Україні, на жаль, все ще триває. В майбутньому Наталинська сільська рада буде й надалі дбати про благополуччя мешканців громади і продовжувати працювати за цією програмою, аби діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, які мають право на житло, могли ним скористатись, адже власне помешкання – це важлива складова комфортного життя.

Вітаємо Дмитра з новосіллям! У добрий час! Нехай у цьому помешканні завжди лунає сміх та збираються дорогі серцю люди!

Фото без опису