Наталинська сільська рада спільно з Наталинським лісництвом ДП «Зміївське лісове господарство» долучилися до екологічної ініціативи Президента України «Зелена країна»

  • 209

У рамках програми Президента «Зелена країна» (https://zelenakraina.gov.ua/) за 3 роки заплановано висадити 1 мільярд нових дерев, а за 10 років – збільшити площу лісів на 1 мільйон гектарів.

Тож сьогодні, 4 листопада, після проведення інструктажу з техніки безпеки та з посадки лісу, працівники сільської ради та лісівники розбилися на групи і взялися до роботи. Знаючи про важливість лісу для людини та планети, учасники акції «Відновлюємо ліси разом» працювали завзято і злагоджено - 10 000 саджанцями сосни заліснено 1,7 га площі бувшого лісового згарища у Наталиному. Тож через декілька років на цій місцевості з’явиться густий ліс, а мешканці громади зможуть насолоджуватися свіжим повітрям та чистим довкіллям, адже завдяки лісу зберігається біорізноманіття.

По завершенню екологічного заходу очільниця Наталинської громади Олена Третяк щиро подякувала колективу сільської ради та лісівникам за долучення до процесу примноження зелених насаджень рідного краю.

Щиро сподіваємося, що сосни обов’язково приймуться! Впевнені, що з доброї руки учасників акції молоді дерева скоро стануть могутнім і красивим лісом!

Фото без опису