У Наталинській сільській раді відзначили призерів та лауреатів територіального конкурсу дитячої творчості «Афганістан – мій біль, моя пекуча пам'ять»

  • 132

15 лютого - День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Ця дата встановлена в Україні згідно з Указом Президента «Про День вшанування учасників бойових дій на території інших держав» від 11 лютого 2004 р. № 180/2004.

Символічно, що саме у цей день у Наталинській сільській раді відзначили призерів та лауреатів територіального конкурсу дитячої творчості «Афганістан – мій біль, моя пекуча пам'ять» - учасники отримали грамоти, дипломи, цінні подарунки та смаколики.

Конкурс такого формату на теренах нашої громади відбувається не вперше. Цьогоріч його учасниками стали учні закладів загальної середньої освіти Наталинської сільської ради (вікова категорія - 13-17 років).

Мета Конкурсу - патріотичне виховання молоді на прикладах мужності і героїзму воїнів-інтернаціоналістів, захисників України різних поколінь; виховання громадян правової, демократичної держави; популяризація в суспільстві творів військово-патріотичної тематики, присвячених героїзму і мужності воїнів-інтернаціоналістів, військовослужбовців Національної Гвардії та Збройних Сил України; пошук і розкриття творчих здібностей дітей; відзначення кращих авторів творів, стимулювання їх до подальшої творчої діяльності.

За результатами Конкурсу призові місця розподілилися наступним чином:

- І місце : Марія Єременко, учениця 8 класу Попівської філії Наталинського ліцею», з роботою «Народ мій є, народ мій завжди буде. Ніщо не перекреслить мій народ!» (вчитель - Наталія Тимченко, Оксана Сосюра);

- ІІ місце: Олександра Єфіменко, учениця 9 класу Лукашівської гімназії, з роботою «Час і досі не загоїв рани» (вчитель - Галина Харченко);

Альона Мозгова, учениця 8 класу Наталинського ліцею, з роботою «Біль моєї душі…» (вчитель - Валерія Ворона);

- ІІІ місце: Каміла Агеєнкова, учениця 9 класу Наталинського ліцею, з роботою «Чужиною забрані долі…» (вчитель Тетяна Мірча).

Вітаємо учасників, переможців та їхніх наставників! Так тримати!

Фото без опису