Відбулися постерний захист та наукова конференція в межах ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України

  • 119

19 лютого 2023 року в режимі онлайн відбулися постерний захист та наукова конференція в межах ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2022/2023 навчальному році.

У секції «Ботаніка» наукового відділення хімії та біології презентацію матеріалів дослідження за темою «Загальна характеристика мохів села Мартинівка та вплив погодних умов на їх фотосинтезуючу спроможність» представила учениця 9 класу Добренського ліцею Наталинської сільської ради Кривенко Анастасія.

За результатами конкурсу наша учасниця стала кандидатом у члени МАН, представивши достойно заклади освіти Наталинської громади на заході такого рівня.

Дякуємо Анастасії за витримку та стійкість під час захисту роботи. Вдячні науковому керівнику Вермен Наталії Іванівні за організацію дослідницької роботи у закладі. Так тримати!