У Наталинській громаді створено ветеранський хаб (простір)

  • 108

Розпорядженням сільського голови від 07 квітня 2023 року №49 «Про створення ветеранського хабу (простору) в Наталинській сільській територіальній громаді» було створено ветеранський хаб (простір).

Ветеранський хаб (простір) в Наталинській сільській територіальній громаді є допоміжним органом при Наталинській сільській раді, що утворюється з метою забезпечення взаємодії органів виконавчої влади, інших державних органів, органів місцевого самоврядування, волонтерських та громадських організацій при вирішенні питань медичної та психологічної допомоги, допомоги щодо працевлаштування, соціальної адаптації, соціального захисту ветеранів, військовослужбовців та членам їх сімей.

Військовослужбовцям, звільненим з військової служби під час воєнного стану, з метою інтеграції в суспільне життя та надання їм широкого спектру послуг -освітніх, медичної та психологічної допомоги, допомоги щодо працевлаштування, соціальної адаптації, соціального захисту, сімейних потреб -для отримання консультації та допомоги необхідно звернутися за адресою: с. Наталине, вул. Сенченка І., 89; тел.: (05744) 7-68-18.

Фото без опису