До уваги споживачів послуг з постачання теплової енергії сіл Наталине та Улянівка

  • 54

 

У зв’язку з прийняттям в комунальну власність Наталинської сільської територіальної громади котелень, розташованих в с. Наталине, вул. Свято-Троїцькій, буд. 16, та в с. Улянівка, вул. Мостовій, буд. 2-Б, що перебували на балансі Красноградського підприємства теплових мереж, Наталинське підприємство житлово-комунального господарства повідомляє наступне:

- рішенням L сесії Наталинської сільської ради VIІ скликання від 20.07.2023 року № 2491-VІІІ вищезазначені котельні були передані в господарське відання Наталинському підприємству житлово-комунального господарств, яке буде забезпечувати подачу теплової енергії в опалювальний період 2023-2024 років для споживачів с. Наталине та с. Улянівка;

- рішенням виконавчого комітету Наталинської сільської ради від 29.08.2023 року №139 «Про встановлення тарифів на послуги з постачання теплової енергії Наталинському підприємству житлово-комунального господарства» встановлені тарифи у наступних розмірах: за 1 Гкал для населення – 1916,67 грн. з ПДВ; за 1 Гкал для інших споживачів – 4761,48 грн. з ПДВ.

Врахуючи вищевикладене та з метою забезпечення своєчасної підготовки до опалювального періоду, просимо споживачів, підключених до котелень с. Наталине та с. Улянівка, в термін до 20.09.2023 року звернутися до Наталинського ПЖКГ за адресою: с. Наталине, вул. Лугова, буд. 4., для укладення договорів про надання послуг з постачання теплової енергії.

Фото без опису