Поліцейські офіцери громади в рамках тижня «Права» та всесвітньої акції «16 днів проти насильства» провели заняття зі школярами

  • 167

Поліцейськими офіцерами Наталинської та Красноградської громад -  Анатолієм Щабельком, Олексієм Загваздіним та Юлією Редько - в рамках тижня «Права» та всесвітньої акції «16 днів проти насильства» було проведено заняття з учнями Наталинського ліцею з метою підвищення обізнаності прав та обов’язків дітей, а також для того, щоб показати важливість правової освіти українців, виховувати в них повагу до закону та прав людини, привернути увагу до проблем подолання домашнього насильства, жорстокого поводження, підвищення рівня обізнаності громадян щодо форм насильства, алгоритми дії для потерпілих.

Тож навіть у такий непростий час, який наразі переживає наша країна, додержання права на захист від домашнього насильства не повинно вважатись другорядним. Щоденно поліцейські офіцери громади працюють над тим, щоб створити безпечне середовище для мешканців громад.

Під час заходу поліцейські інформували дітей щодо їхніх конституційних прав та обов’язків, можливостей їх реалізації та захисту. Зустріч проводилася у форматі конструктивного діалогу.

Фото без опису