Начальник Наталинської СВА зустрівся з родинами полеглих Захисників

  • 60

На превеликий жаль, Алея Слави у Наталинській громаді збільшується. Вона поповнюється новими іменами та обличчями: молодих, сміливих, щирих, справжніх патріотів та захисників рідної землі.

Сьогодні начальник Наталинської сільської військової адміністрації Володимир Птишник зустрівся з родинами полеглих Героїв, чиї імена увіковічені на Алеї Слави. Біля стел загиблим військовослужбовцям з болем в душі згадали Захисників України, які поклали своє життя, захищаючи територіальну цілісність нашої держави.

З особливою шаною Володимир Олександрович звернувся до присутніх: «Наша громада втрачає своїх синів. Кращі з кращих, які першими піднялися на захист цілісності та незалежності держави і до кінця виконали свій обов’язок – бути захисником та оборонцем своєї сім’ї, своєї громади, своєї держави. Вони віддали своє життя заради майбутнього України, заради кожного з нас. Їхні імена назавжди залишаться в нашій пам’яті та наших серцях!»

Алея Слави буде нагадувати всім нам якою ціною дається воля та незалежність України.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять загиблих у російсько-українській війні Героїв.

У ході робочої зустрічі з начальником Наталинської сільської військової адміністрації Володимиром Птишником рідні та близькі полеглих Захисників також обговорили організаційні моменти оформлення постійно діючої виставки у Красноградському краєзнавчому музеї ім. П.Д. Мартиновича, присвяченої полеглим Героям-Захисникам.

 

Фото без опису