Профорієнтація для старшокласників громади

  • 69

Профорієнтація в школі є важливою складовою для розширення світогляду старшокласників, майбутніх випускників, адже допомагає учням пізнати більше про різні професії та можливості кар’єрних успіхів у майбутньому. Саме планування вибору професії допомагає учням старших класів створити план кар’єри та обрати відповідне навчання, а  профорієнтаційні заходи дають змогу школярам прийняти виважені рішення про свою майбутню кар'єру.

З цією метою 13 лютого 2024 року у Наталинський ліцей візитували представники Харківського національного економічного університету ім. Семена Кузнеця. У профорієнтаційному майстер-класі ВНЗ взяли участь учні та класні керівники 9-х, 10-х та 11-х класів ЗЗСО Наталинської сільської ради.

На загальних зборах старшокласники дізналися про структуру НМТ та ключові дати вступу у ВНЗ, ознайомилися з цікавими фактами про університетське життя. Далі для учнів було проведено наступні тренінги: «Економічна людина», «Успішний підприємець», «Майстерня маркетингу», а також гру «Баланс продажів, чи як знайти прибуток».

Дякуємо Харківському національному економічному університету ім. Семена Кузнеця за проведення цікавого та змістовного профорієнтаційного заходу для старшокласників Наталинської громади!

Фото без опису