День захисту дітей у Наталинській громаді

  • 94

Веселий дитячий сміх, щасливі дитячі очі, що може радувати дорослих більше, ніж безтурботне та безпечне дитинство усіх без винятку дітей.

Розваги, цікаві конкурси, квести, естафети, веселі аніматори, дитячі танці і пісні - так сьогодні в Наталинській громаді відбулося улюблене свято дітей і дорослих - День захисту дітей.

Святкові заходи для дітей відбулися в Наталиному та усіх старостинських округах громади. Весело та гамірно було усюди, за що щира вдячність старостам, працівникам закладів культури та освіти і небайдужим громадянам.


До заходів долучилися начальник Наталинської СВА Володимир Птишник та заступник начальника Оксана Василенко, працівники Центру соціальних послуг Наталинської сільської ради, останні, до речі, зранку відвезли солодкі подарунки в прийомі сім'ї, дитячі будинки сімейного типу та патронатну сім'ю.

Маючи таких чудових, найкращих дітей, ми маємо здобути перемогу і зробити усе, щоб наше підростаюче покоління жило у щасливій і мирній країні!

До заходів у Наталиному долучилися працівники Красноградського РВ ДСНС, які прибули на пожежній машині і з радістю розповідали про важливу професію та дозволили усім охочим дітлахам відчути себе частиною пожежної команди.

Не менш цікаво пройшли майстер- класи на локації волонтерів  районної організації Товариства Червоний хрест України.
За дотриманням правопорядку як і завжди слідкували поліцейські офіцери громади.

Приємним солодким сюрпризом на завершення заходів по всій громаді стало улюблене всіма дітьми морозиво, за що дякуємо нашим благодійникам: ПАОП "Промінь", Агрофірмі "ПІСЧАНСЬКА", ТОВ "Диво ягідка", ФГ "Урожай+", ФГ Луговий, ТОВ "Надія", ФОП Петрук, ФОП Дзюба В.В, сім'ям Печко, Хітько, Льовочкіни, підприємцям Юлия Скотаренко, Наталії Виноградовій, Альоні Морщавка, Сергію Чабану,  Евгеній Рогіз, Александр Штепа.

Велике дякуємо усім Захисникам за можливість проведення святкових заходів для дітей!

Фото без опису