Про проведення конкурсу на посаду директора Наталинського навчально-виховного комплексу (закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів - закладу дошкільної освіти) Наталинської сільської ради Красноградського району Харківської області

  • 707

Оголошення
про конкурс на заміщення посади директора
Наталинського навчально-виховного комплексу (закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів - закладу дошкільної освіти) Наталинської сільської ради Красноградського району Харківської області

Найменування і місце знаходження закладу загальної середньої освіти:
Наталинський навчально-виховний комплекс (заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів - заклад дошкільної освіти) Наталинської сільської ради Красноградського району Харківської області, який знаходиться за адресою: вул. Промислова, буд. 34, с. Наталине Красноградський район, Харківська область, 63343.

Найменування посади:
Директор Наталинського навчально-виховного комплексу (закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів - закладу дошкільної освіти) Наталинської сільської ради Красноградського району Харківської області.

Умови оплати праці:
Посадовий оклад, надбавки, доплати та премії встановлюються згідно контракту, відповідно до постанов Кабінету Міністрів України від 14.12.2016 року № 974 «Про внесення змін у додаток 2 до постанови Кабінету Міністрів України від 30.08.2012 року № 1298» та від 28.12.2016 року № 1037 «Про оплату праці працівників установ та організацій окремих галузей бюджетної сфери», статті 3 Закону України від 06.12.2016 № 1774–VІІІ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України».

Кваліфікаційні вимоги до претендентів на посаду директора закладу загальної середньої освіти:
Директором закладу загальної середньої освіти може бути особа, яка є громадянином України, має вищу освіту та стаж педагогічної роботи не менше трьох років, а також організаторські здібності, фізичний і психічний стан, якої не перешкоджає виконанню посадових обов'язків.

Перелік документів, які необхідно подати для участі у конкурсному відборі:

  • заява про участь у конкурсі;
  • автобіографія (резюме);
  • копії документів про вищу освіту (з додатком);
  • копії паспорта громадянина України;
  • письмову згоду на обробку персональних даних;
  • копію трудової книжки;
  • довідка про відсутність судимості; 
  • довідка про проходження попереднього (періодичного) психіатричного огляду;
  • документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою;
  • програму розвитку закладу на шість років (на два роки - для особи, яка претендує на посаду керівника закладу освіти вперше), у якій повинні бути чітко відображені заходи, які вживатимуться претендентом на вирішення проблем, що висвітлені у звіті, а також заходи, що будуть вживатися з метою забезпечення фінансово-господарської стійкості закладу та підвищення ефективності його діяльності;
  • мотиваційний лист довільної форми.

Особа, яка подає документи, відповідає за достовірність поданої нею інформації. Особа може надавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня тощо.

Місце та строк подання документів:  
Документи приймаються до 08.06.2020 року в паперовому та електронному вигляді за адресою: вул. І. Сенченка, буд. 89, с. Наталине, Красноградський район, Харківська область, 63343 та на електронну адресу відділу освіти Наталинської сільської ради osvita.natal@ukr.net.

Конкурсний відбір складається з таких етапів:

  1. Прийняття рішення про проведення конкурсу та затвердження складу конкурсної комісії.
  2. Оприлюднення оголошення про проведення конкурсу.
  3. Прийняття документів від осіб, які виявили бажання взяти участь у конкурсі.
  4. Перевірка поданих документів на відповідність установленим законодавством вимогам.
  5. Допущення кандидатів до участі у конкурсному відборі.
  6. Ознайомлення кандидатів із закладом освіти, його трудовим колективом та представниками батьківського самоврядування закладу.
  7. Проведення конкурсного відбору.
  8. Визначення переможця конкурсу.
  9. Оприлюднення результатів конкурсу.

Дата та місце проведення конкурсного відбору:
07 липня 2020 року о 10 год. 00 хв. в приміщенні Наталинської сільської ради з адресою: вул. І. Сенченка, буд. 89, с. Наталине, Красноградський район, Харківська область

Прізвище, ім'я, по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти осіб, які нададуть додаткову інформацію про проведення конкурсного відбору:

Данілова Анастасія Миколаївна, 0502278882, 0502278882@ukr.net
Черепанова Олена Олександрівна, 0661245908, osvita.natal@ukr.net

Про проведення конкурсу на посаду директора  Наталинського навчально-виховного комплексу (закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів - закладу дошкільної освіти) Наталинської сільської ради Красноградського району Харківської області