У Наталинській громаді відбувся випускний вечір

  • 371

Випускний вечір – вагома подія в житті кожного школяра: шкільні роки залишилися позаду, а перед випускниками відкриваються двері в доросле самостійне життя. Прощання зі школою – традиційно емоційне свято – радісне, веселе і, водночас, сумне.

У непрості для України часи проходять цьогорічні випускні вечори у школах, адже у життя українців увірвалась війна… І це не сон, на жаль, а героїчний період нашої історії.

Нині молодь відчуває на собі найбільшу відповідальність за майбутнє, боронячи незалежність та суверенітет нашої держави задля того, щоб життя продовжувалося, щоб світило сонце і сміялися українські діти на рідній землі!

Сьогодні, 23 червня 2023 року, випускний бал відбувся і у Наталинській громаді. У когось на найважливішому у його житті святі відсутній батько, у когось – брат, хрещений або просто добрий знайомий. Деякі випускники зі своїми родинами не змогли приїхати для отримання свідоцтв про здобуття повної загальної середньої освіти, але подумки були присутні на цьому святі…

І ось ошатно вбрані випускники – нещодавно ще школярі - зібралися на подвір’ї Наталинського ліцею. В очах батьків подекуди бриніли сльози – чи то від радості, чи то від остраху перед невідомим…

Привітати випускників завітала секретар Наталинської сільської ради Наталія Кидонь: «Дорогі діти, я бажаю вам, перш за все, найголовнішого – миру на нашій рідній Україні! Завжди майте свою мрію, вірте в свої сили, рухайтеся за покликом серця! Підтримуйте і цінуйте дружбу з однокласниками! Будьте опорою для батьків, надією та гордістю України! Щасти вам!»

Наталія Василівна подякувала педагогам громади, невтомна праця яких заклала той багаж знань, який випускники пронесуть крізь життя.

Далі були теплі зворушливі слова від вчителів та батьків, а потім – музичні вітання у виконанні учениці Добренського ліцею Олександри Вобжи, учнів Добренського ліцею, Петрівського ліцею, святковий флешмоб, вокальний номер від Тетяни Безрідної.

Шановні випускники, у добрий час і в добру путь! Ми віримо у нашу, таку омріяну, таку очікувану Перемогу! Для кожного з нас Батьківщина - це рідна земля, рідний дім, рідна школа! Все буде Україна!

Фото без опису