Вихователь дошкільного підрозділу Наталинського ліцею успішно пройшла навчання основам психоемоційної підтримки за проєктом «СпівДія заради Дітей»

  • 106

Вітаємо Наталію Передерій, вихователя дошкільного підрозділу Наталинського ліцею, яка успішно пройшла навчання основам психоемоційної підтримки за проєктом «СпівДія заради Дітей»!

Проєкт «СпівДія заради Дітей» - це безпечний простір, де дитина отримує психоемоційну підтримку через програму неформальної освіти: творчі заняття, рухливу та пізнавальну діяльність, взаємодію з іншими дітьми та дорослими. Педагоги закладів дошкільної та загальної середньої освіти Харківської області об’єдналися для того, аби забезпечити дітям якісне дозвілля, всебічний розвиток та психоемоційну підтримку в часи війни та після неї.

Передумовами цієї діяльності був конкурсний відбір, який успішно пройшла вихователь дошкільного підрозділу Наталинського ліцею Наталія Передерій. Вона, як представник Наталинської територіальної громади, увійшла до когорти 50-ти учасників Харківської області. Протягом серпня пройшла всі етапи навчання та отримала відповідний сертифікат.

У період з вересня по листопад Наталія Вікторівна буде упроваджувати даний проєкт на території громади з дітьми дошкільного та молодшого шкільного віку, проводячи заняття у 3-ох напрямках «Активність», «Творчість», «STEAM».

Бажаємо педагогу успіхів та плідної, творчої роботи з малечею!

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису