Робота ТМО протягом тижня

  • 268

Самоосвіта – це процес добровільної та усвідомленої пізнавальної діяльності, яка проводиться за індивідуальним бажанням відповідно до особистої мотивації. Робота ТМО протягом тижня була саме такою: активною, дієвою і продуктивною, адже працювали три спільноти педагогів – учителі початкових (1-х) класів, суспільчознавчих предметів, географії; біології, хімії, природознавства та основ здоров’я.

Усі учасники заходів підбивали підсумки роботи за навчальний рік, ділились педагогічним досвідом, творчими напрацюваннями, досягненнями особистими та своїх учнів.

Презентації, які були професійно створені доповідачами мали корисні посилання, містили фото та відеоматеріали, були цікавими та змістовними.

Керівники ТМО Валентина Палагута, Світлана Ніколенко, Оксана Бурлаєнко надали предметні роз’яснення у плані завершення навчального року, висвітлили роботу членів спільнот у напрямку участі в професійних конкурсах, озвучили рекомендації щодо планування на наступний навчальний рік та вирішили багато нагальних питань.  

«На завершення хочу процитувати слова Редьярда Кіплінга: «Освіта – найвеличніше з усіх земних благ, але тільки тоді, коли вона найвищої якості», - з таким закликом до колег звернулась директор Березівської гімназії та вчитель географії Світлана Штангей.

І ми разом будемо створювати умови для наших дітей і надавати їм освітні послуги тільки найвищої якості!

Фото без опису