Освітянська спільнота громади підбила підсумки 2021/2022 навчального року

  • 332

Ось і завершується 2021/2022 навчальний рік. Досить складний, непередбачуваний, рік, який пройшов в умовах пандемії та воєнного стану. І в ці останні дні травня, традиційно в онлайн-форматі, пройшли методичні заходи професійних спільнот педагогів закладів освіти Наталинської сільської ради.

Керівник ТМО вчителів початкових класів Вікторія Джгун зробила комплексний аналіз діяльності членів методичного об’єднання протягом навчального року та у звітній презентації предметно висвітлила всі досягнення колег. Також у роботі заходу вчителі проаналізували види оцінювання та прокоментували розділи свідоцтва досягнень учнів.

Спільнота вчителів фізичної культури відзвітувала про спортивні успіхи  вихованців, висвітлила аспекти роботи з обдарованими, участь у конкурсах, челенджах, батлах. Сергій Маринич, учитель Добренського ліцею, у відеоролику показав майстер-клас з туризму, а Костянтин Семеренко, учитель Кобзівської гімназії, на слайдах презентації надав рекомендації дітям з підтримання фізичної форми у період літніх канікул.

Шкільні бібліотекарі провели попередній перерозподіл підручників, звітували про просвітницьку діяльність, поділились власними наробками щодо ознайомлення дітей із видатними історичними постатями та героями сучасності, відзначення знаменних дат, святкування народних свят. Віра Долженкова, вчитель Роздольської гімназії, продемонструвала присутнім авторський короткометражний фільм про проведення цьогоріч Всесвітнього дня вишиванки і зачитала зворушливий вірш «Одягнімо вишиванку, друже!».

Педагоги закладів освіти громади побажали своїм учням гарних, веселих, щасливих та безпечних літніх канікул. Щоб життя продовжувалось, щоб світило сонце і сміялись українські діти на своїй рідній Україні!

Фото без опису