Відбулися онлайн-семінари вчителів Наталинської громади

  • 344

Головне завдання у діяльності педагога - зробити навчання цікавим: для учнів - посильним і успішним, для вчителя – результативним.

За планом роботи КУ «ЦПРПП» протягом тижня відбулися педагогічні заходи для вихователів старших та різновікових груп, вчителів математики і фізики.

Під час онлайн-семінару для вчителів математики і фізики був побудований конструктивний діалог педагогів та працівників Центру щодо порядку завершення навчального року, проведення національного мультипредметного тесту – 2022 (детально проаналізовані питання, їх складність). Також педагоги озвучили основні моменти самоосвіти: участь у професійних конкурсах, семінарах, вебінарах, презентували особисті досягнення та досягнення учнів.

Своїми наробками, новинками у роботі з новітніми технологіями та сучасними серверами поділилась учасник конкурсу «Учитель року – 2022» Катерина Озолиньш, вчитель Добренського ліцею.

Члени ТМО вихователів проаналізували літературну спадщину В.Сухомлинського, опрацювали методику використання казок у роботі з дошкільниками, визначили основи підготовки та проведення квестів з малюками, наголосили на розвивальних перевагах квест-ігор та актуальності мнемотехніки, презентували екологічну гру «Алгоритм розвитку рослин».

У практичному блоці поділились досвідом роботи з вихованцями та їх батьками в режимі віддаленого доступу в складних умовах сучасності.

«Ми маємо працювати заради майбутнього наших дітей», - завершила засідання керівник ТМО Наталія Тюпа.

Фото без опису