Відбулося онлайн-засідання ТМО вихователів молодшої та середньої груп дошкільних підрозділів Наталинської сільської ради

  • 334

У режимі режимі онлайн на засіданнях ТМО зустрілися вихователі молодшої та середньої груп дошкільних підрозділів, вчителі української мови і літератури, російської мови і зарубіжної літератури.

Вихователі розглянули такі питання: ознайомлення з нормативно-правовими документами щодо організації освітнього процесу в складних умовах сьогодення; готовність педагогів до роботи з дошкільниками в режимі віддаленого доступу; рекомендації батькам та особам, що їх замінюють, із використання розвивальних вправ, відеоматеріалів. Учасники засідання поділились досвідом своєї роботи з проведення онлайн-занять із використанням сучасних технологій, розглянули  особливості розвитку компетентностей дошкільнят, розкрили тему патріотичного виховання.

На зустрічі з учителями-мовниками, директор КУ ЦПРПП Ольга Міхно ознайомила колег із документами, які унормовують завершення 2021/2022 навчального року, зупинилась на оцінюванні, веденні класних журналів, виконанні навчального плану та освітньої програми, проведенні НМТ.

Кейсами практичних наробок і навчальних матеріалів із використання онлайн- сервісів під час дистанційного навчання поділилися вчителі Попівської філії Наталинського ліцею та Лукашівської гімназії. Бондаренко Олена, вчитель Роздольської гімназії, презентувала матеріали своєї роботи, яку направила на участь у професійному конкурсі – обласному фестивалі «добрих практик».

Щодо особливостей проведення цьогорічного оцінювання випускників, який проходитиме у форматі національного мультитесту, дали практичні поради вчителі Наталинського та Добренського ліцеїв: проаналізували блоки питань, вказали на рівень  складності завдань та провели підготовчу роботу щодо його написання учнями. 

Когорта освітян Наталинської громади, опанувавши всі негаразди, які лягли на плечі українців, невпинно йде до вирішення завдань сучасної освіти, працює заради майбутнього своїх вихованців.

Фото без опису