Відбулася онлайн-зустріч педагогів-організаторів Наталинської громади

  • 286

21 квітня, традиційно в режимі онлайн, відбулася професійна зустріч педагогів-організаторів, основна діяльність яких спрямована на організацію позаурочної роботи з дітьми, вивченні їх індивідуальних особливостей, розвитку здібностей, талантів, навичок самодіяльності, самоврядування та організації змістовного дозвілля і відпочинку. 

Основними меседжами зустрічі були питання екологічного спрямування, обмін досвідом з організації виховної діяльності в дистанційному форматі в складних умовах сьогодення та представлення власних наробок і матеріалів щодо роботи з науково-методичної теми. 

У практичному блоці керівник ТМО Наталія Тимченко ознайомила колег із методичними рекомендаціями щодо особливостей проведення екологічного квесту «ЕКО-2022». До роботи були залучені всі члени методичного об’єднання, які виконувати завдання квесту самостійно і мали змогу побувати у ролі своїх вихованців. 

Також у спільному творчому колі однодумців педагоги-організатори вирішували проблеми, які наразі є дуже важливими для становлення молоді.

«Наша з вами задача зараз не лише трохи відволікти наших дітей від реалій сьогодення, а навчити жити в цих умовах, не розгубивши при цьому свого патріотизму та віри в перемогу. Я бажаю нам всім якнайшвидше перемоги, віримо в ЗСУ та пам`ятаємо, що ніхто нашу Україну не любить так, як любимо її ми. І цю любов ми просто зобов`язані передати нашим учням», - такими словами завершила свій виступ педагог-організатор Наталинського ліцею Лариса Штеменко.